Tea Gallery postoji već 20 godina i uspješno se bavi uvozom i distribucijom poznatih svjetskih brendova espresso kafe San Giusto caffe i L´Antico caffe. Osim toga kompanija ima sopstveni brend „Tea Gallery“ – galeriju vrhunskih, potpuno prirodnih organskih čajeva proizvedenih na Cejlonu (Šri Lanka).
Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu, postigli smo lidersko mjesto na crnogorskom tržištu espresso kafe i čajeva. Brendovi koje zastupamo su prepoznatljivi i cijenjeni. O našoj poziciji na tržištu svjedoči veliki broj klijenata iz sektora HoReKa koji su odlučili da sarađuju sa nama i poklone nam svoje povjerenje.

BRENDOVI

Tea Gallery čajevi dolaze iz Republike Šri Lanke - zelenog, sunčanog i prijatnog tropskog ostva, na samo 4 stepena sjeverno od Ekvatora 35 km od jugoistočne obale Indije. Šri Lanka je najveći svjetski proizvođač kvalitetnog čaja.
Fabrika (pržionica) L'Antico kafe je smještena u dvorcu iz 15. vijeka – Montecuccoli degli Erri, izgrađenom 1490. godine. Dvorac je jedna od prvih istorijskih rezidencija koja se nalazi na području Modene.
Pržionicu kafe San Giusto je osnovao Libero Petronio još 1949. godine. Njegov sin Marino Petronio, koji je naslijedio posao, se specijalizovao za snabdijevanje kafom barova i kafea u Italiji i inostranstvu.

KLIJENTI I PARTNERI

Tea Gallery preporučuje

Inspirišite život - Popijte vašu omiljenu kafu ili čaj na crnogorskom primorju

Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu, postigli smo lidersko mjesto na crnogorskom tržištu espresso kafe i čajeva.

POŠALJITE NAM PORUKU

KAKO DO NAS