Tea Gallery postoji već 20 godina i uspješno se bavi uvozom i distribucijom poznatih svjetskih brendova espresso kafe San Giusto caffe i L´Antico caffe. Osim toga kompanija ima sopstveni brend „Tea Gallery“ – galeriju vrhunskih, potpuno prirodnih organskih čajeva proizvedenih na Cejlonu (Šri Lanka).
Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu, postigli smo lidersko mjesto na crnogorskom tržištu espresso kafe i čajeva. Brendovi koje zastupamo su prepoznatljivi i cijenjeni. O našoj poziciji na tržištu svjedoči veliki broj klijenata iz sektora HoReKa koji su odlučili da sarađuju sa nama i poklone nam svoje povjerenje.

TEA GALLERY TIM

Naš mladi, ambiciozni i profesionalni tim vodi brigu o svakom klijentu i uvijek su spremni da odgovore na zahtjeve tržišta.Naš tim komercijalista i servisera djeluje na cijeloj teritoriji Crne Gore (južnoj, srednjoj i sjevernoj regiji). Raspolažemo voznim parkom sa više namjenskih dostavnih vozila i uvijek smo u mogućnosti da dostavimo proizvode u bilo kom dijelu Crne Gore. Osim distribucije kafe i čajeva omogućavamo ustupanje caffe aparata našim klijentima i po potrebi vršimo servis aparata.
Naš tim komercijalista i servisera je uvijek dostupan klijentima i može pružiti svu neophodnu pomoć i savjetovanje pri odabiru kafe i čaja. Direktna dostava, postavka aparata i edukacija o pripremi napitaka dio su naš zadatak i naše zadovoljstvo.

Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu, postigli smo lidersko mjesto na crnogorskom tržištu espresso kafe i čajeva.

POŠALJITE NAM PORUKU

KAKO DO NAS